“Ik heb me nooit gerealiseerd dat de Ardennen zo’n uitgestrekt ‘vergeten’ gebied heeft, zo’n geheim reservoir waaruit je zo nu en dan kunt bijtanken”

“ Kom naar de Gaume, een huis en een streek die langzaam naar je toekomen, steeds nieuwe details prijsgevend…. “

“Suxy is een heerlijk oud dorp, waar je de historie voelt en waar een zalige rust vanuit gaat ! “

“Wij genoten van dit grote en comfortabele huis, in een oase van lichtgroen binnen en donkergroen buiten”

“Dat er nog mensen zijn die zomaar, zonder de huurders te zien, deze idyllische plaats verhuren. Adembenemend uitzicht, geweldige leefomgeving en nog veel meer superlatieven. Dank voor het geschonken vertrouwen. “

“ We worden overvallen door de schoonheid en verrassende plekjes binnenshuis, maar meer nog door de intense rust hier en het fantastische landschap”

“ ’s Ochtends wakker worden, met het geruis van de stroomversnelling in het riviertje in je oren, en dan alleen maar naar buiten staren, genietend van het magnifieke uitzicht, je wordt er een beetje melancholisch van “

“Dit huis maakt dat je zomaar stil wil genieten, rusten en bijkomen: heerlijk! “

“Wat is het dan toch heerlijk om weer terug te keren naar dat prachtige huis, wat met zoveel zorg en liefde gerestaureerd en ingericht is. Met weemoed in ons hart gaan we weer naar huis, we hopen zeker nog terug te komen.”

“De Vierre zette zich uit en het ruisen en kolken van de waterstroom duwden ons in een diepe slaap “

“Het uitzicht op het zilveren lint, dat steeds in beweging is, vanuit de serre of het terras, het bleef boeien”

“’t Uitzicht is een belevenis, ook door de wisselende aanblik van opstijgende en neerdalende dampen, ochtend- en avondlicht en herfstgoud, wat in twee weken vele schakeringen heeft”

“De stilte die hier nog heerst is zonder meer verrukkelijk. ’s Avonds voor het slapen gaan, zo even in de voordeur staan, kijken in die stille dorpsstraat, het enige geluid, het melancholische loeien van en koe. Uitgewandeld zijn we hier nog lang niet..,”

“ Het zolderspook dat achter de gesloten zolderdeur woont en waar Nikki zo bang van is dat hij niet alleen naar boven durft….”

“Aardige mensen heb je hier, altijd vriendelijk en behulpzaam. Veel kastelen, forten oude stadjes en musea. Grappig dat ze hier alle kleine dopjes opblazen tot een grote stad ”

“Ieder ochtend was er een kleine show van een kruisbekkenpaartje, net twee kleine papegaaitjes, wijdbeens en steunend op hun staart, pikkend in de betonnen muur van het schuurtje hiernaast, het vrouwtje geel oranje, het mannetje oranje rood”

“Genoten van de rust, zwaluwen, vleermuizen, roofvogels, marter en natuurlijk de paarden. Gelukkig stond er net voldoende water in de rivieren om te kunnen kanoen. “

“En dat dit alles ons toeviel door een minimale advertentie in de Kampioen. Dat heeft zo moeten zijn “

 

vakantiehuis Suxy vakantiehuis Chiny Weersverwachtingen Prijzenoverzicht Hoofdpagina